Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Jachtcharter Cornelissen? Hier vindt je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij? Stuur je vraag via het contactformulier op en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Wat is er aan boord?

Op al onze boten zijn een wastafel, toilet, verwarming, douche, TV DVB-T, radio CD, elektrische koelkast, koffiezetapparaat en een marifoon ( alleen met bedieningscertificaat )

Kan ik mijn auto parkeren?

Ja, er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Hoeveel personen mogen er aan boord?

Het maximaal aantal personen per jacht verschilt van 2 tot 9 personen.

Heb ik een vaarbewijs nodig?

Nee, voor onze jachten is een vaarbewijs niet verplicht. Het vaarbewijs is verplicht voor een waterscooter, jetski, of motorboot die vol gas harder kan dan 20 kilometer per uur door het water. Een opblaasbare boot met meer dan 5 pk kan al gauw harder dan 20 km per uur. 
 

Zijn er zwemvesten aan boord?

Zwemvesten zijn aan boord maar niet verplicht. Het dragen van een zwemvest voor de kinderen is uw eigen verantwoordelijkheid. Geef het aan bij de boeking dan zorgen wij dat ze gratis aan boord zijn. Wel even het lichaamsgewicht doorgeven.

Wat moet ik meenemen?

Onze jachten zijn compleet uitgerust. Waar moet je zelf voor zorgen; kussenslopen, lakens, dekens, dekbedden, slaapzak, hand- thee en vaatdoeken. Vergeet ook geen schoonmaakmiddelen mee te nemen. Hoofdkussens zijn op alle jachten aanwezig behalve bij de Romé.

Moet ik het schip bij terugkomst schoonmaken ?

Je maakt het schip zelf schoon maar dat kun je ook aan ons overlaten. De kosten hiervoor bedragen € 50,- of met huisdier € 100,-.

Moet ik onderweg water en diesel tanken?

Naar gelang gebruik moet je onderweg water tanken. Diesel wordt op onze ligplaats getankt.